Istraga u tijeku

Policija traga za ubojicom iz tramvaja: 52-godišnjak proboden oštrim predmetom

Šarlota Brnčić

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjakaMuškarac koji je jučer ujutro pronađen mrtav u tramvaju usmrćen je oštrim predmetom, utvrđeno je to očevidom. Ubijan je 52-godišnjak, priopćeno je danas iz PU zagrebačke.


Navode kako je oko 8.55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.


Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.
Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.


Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.