Očevid

Policija objavila detalje nesreće na čvoru Draga u kojoj je poginuo 44-godišnji motociklist

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto arhiva NL

Ilustracija / Foto arhiva NL

Od zadobivenih ozljeda je preminuo na mjestu prometne nesrećePolicija je priopćila detalje teške prometne nesreće koja se zbila sinoć, oko 20.15 sati na autocesti A7, a u kojoj je smrtno stradao 44-godišnji motociklist.


Naime, 44-godišnjak je upravljao motociklom riječkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A7 iz smjera Svetog Kuzma u smjeru Orehovice.


Dolaskom na čvor “Rijeka-Istok”, prilikom mijenjanja prometne trake koja je namijenjena za isključivanje u smjeru DC 404, motociklom je udario u zaustavljeno teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka koje je obavljalo ophodarsku djelatnost i osiguravalo skup vozila (teretno s poluprikolicom) koje se nalazilo u kvaru.
Nakon toga motociklist je od udara pao na kolnik te je u tom trenutku u njega udario automobil riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 61-godišnji vozač.


Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.


Očevidom je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, a promet je navedenom dionicom autoceste od 22.14 do 23.33 sati bio u prekidu te se preusmjeravao okolnim pravcima.