Traje istraga

Policija i dalje traga za ubojicom iz tramvaja. Novi detalji: I otac Siniše V. bio je ubijen krajem 80-ih

P. N.

Foto Matija Habljak PIXSELL

Foto Matija Habljak PIXSELL

U 8.55 sati jedna putnica obavijestila je ostale putnike, a oni potom vozača da je u priključnom vozilu muškarac bez svijestiPolicija i dalje traga za nepoznatim ubojicom Siniše V. (52), koji je tijekom subote pronađen mrtav u tramvaju na Mostu mladosti u Zagrebu.


Policija je, piše Jutarnji list, dosad uspjela rekonstruirati da je on u subotu ujutro bio u priključnom vozilu tramvaja broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot – Most mladosti i da je u 8.55 sati jedna putnica obavijestila ostale putnike, a oni potom vozača da je u priključnom vozilu muškarac bez svijesti. Vozač je zaustavio tramvaj, a putnici su pokušali pomoći teško ozlijeđenom muškarcu. Kad su uočili da je ozlijeđen, netko je pozvao Hitnu medicinsku pomoć i policiju.


No medicinska ekipa mogla je samo ustanoviti smrt, a policija i zamjenica županijskog državnog odvjetnika mogli su tek konstatirati da je netko nepoznat oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.
Jutarnji list piše i neslužbenu informaciju kako je otac Siniše V. potkraj osamdesetih godina također bio žrtva ubojstva.