Rabijatni

Pijan verbalno i fizički napao 56-godišnjaka. Nasrnuo i na policijske službenike ozlijedivši ih te im prijetio ubojstvom

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Intervenirali i zbog 61-godišnjaka koji ih je izvrijeđao te ozlijedio policajkuU večernjim satima, na području Općine Donji Andrijevci, 33-godišnjak je u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao 56-godišnjaka.


Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja 33-godišnjak je nasrnuo i na policijske službenike ozlijedivši ih te im je prijetio ubojstvom.


Prilikom policijskog postupanja, javni red i mir je narušavao i 61-godišnjak vikom i galamom, vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike te je ozlijedio policijsku službenicu.
Također je prijetio policijskim službenicima.


Prema obojici su primijenjena sredstva prisile te su uhićeni i privedeni u policijsku postaju.


Također su 33-godišnjaka pregledali liječnici koji su konstatirali da nema ozljeda, dok je 61-godišnjak odbio liječnički pregled.


Četvero policijskih službenika je lakše ozlijeđeno.


Policijski službenici protiv 33-godišnjaka i 61-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisile prema službenoj osobi te Prijetnje.


Policija također protiv 33-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji te Zakona o osobnoj iskaznici, dok protiv 61-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.