Riječko Općinsko državno odvjetništvo

Optužnica protiv 58-godišnjaka koji je kramp zabio u poklopac motora auta djelatnice centra za socijalnu skrb

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

To je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha s obzirom na njegova ranija postupanja u kojima je iskazivao nezadovoljstvo radom djelatnice u vezi isplate novčanih sredstava njegovoj supruzi od 2013. godine do 12. srpnja 2021.godineProtiv 58-godišnjaka je riječko Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu zbog prijetnji i oštećenja tuđe stvari.


Okrivljeniku se stavlja na teret da je 12. srpnja oko 9 sati, u Rijeci, nakon što nije uspio razgovarati s odgovornom osobom nadležnog centra za socijalnu skrb; s ciljem da ošteti vozilo djelatnice tog centra koja obavlja nadzor nad postupcima njegove supruge koja je pod nadzorom centra, a koje je bilo parkirano na službenom parkiralištu centra; udario krampom po njemu odnosno zabio ga u poklopac motora vozila pričinivši time materijalnu štetu od oko 5.000 kuna.


To je kod oštećenice izazvalo osjećaj straha s obzirom na njegova ranija postupanja u kojima je iskazivao nezadovoljstvo radom djelatnice u vezi isplate novčanih sredstava njegovoj supruzi od 2013. godine do 12. srpnja 2021.godine.
U optužnici je odvjetništvo predložilo i da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.