Granična policija

Na Bajakovu uhićeno šestero Turaka s krivotvorenim putovnicama i boravišnim dozvolama

Hina

Ilustracija / Snimio: MATEO LEVAK

Ilustracija / Snimio: MATEO LEVAK

Četvorica turskih državljana koja su pristupila graničnoj kontroli u automobilu srbijanskih oznaka predočila su krivotvorene turske posebne putovnice, dok su dvojica turskih državljana u drugom automobilu srbijanskih oznaka predočila krivotvorene belgijske boravišne dozvole, precizirala je PU vukovarsko-srijemskaGranična policija uhitila je u petak na ganičnom prijelazu Bajakovo šest turskih državljana sa četiri krivotvorene turske posebne putovnice i dvije krivotvorene belgijske boravišne dozvole.


Četvorica turskih državljana koja su pristupila graničnoj kontroli u automobilu srbijanskih oznaka predočila su krivotvorene turske posebne putovnice, dok su dvojica turskih državljana u drugom automobilu srbijanskih oznaka predočila krivotvorene belgijske boravišne dozvole, precizirala je PU vukovarsko-srijemska.


Policija je izvijestila da je nad turskim državljanima u tijeku kriminalističko istraživanje.
Vukovarsko-srijemska policija dodaje da je do sada u 2021. godini na svim graničnim prijelazima evidentirala 79 krivotvorenih isprava, od kojih polovinu čine krivotvoreni PCR testovi, a slijede osobne iskaznice (13) i boravišne dozvole (12).