Pohod rabijatne ekipe

Mladića napao u lokalu pa par sati kasnije s pojačanjem došao i na njegovu kućnu adresu. Nasilna ekipa zatim premlatila još jednog mladića

Šarlota Brnčić

NL arhiva

NL arhiva

Potom je 25-godišnjak oko 18.45 sati došao na adresu mladića kojeg je prethodno napadao sa još nekoliko mladića te mahao nožem i prijetio ubojstvom 23-godišnjaku i njegovu ocu, dok su ostali prijetili palicamaU ugostiteljskom objektu na području općina Štrigova, 25-godišnjak s područja općine Štrigova prijetio je nasilnim radnjama 23-godišnjaku te ga rukama više puta udario po glavi i tijelu te ga gađao pepeljarom.


Potom je 25-godišnjak oko 18.45 sati došao na adresu mladića kojeg je prethodno napadao sa još nekoliko mladića te mahao nožem i prijetio ubojstvom 23-godišnjaku i njegovu ocu, dok su ostali prijetili palicama.


Nakon toga se rabijatna ekipa udaljila iz dvorišta i putem na makadamskoj cesti blizu te kuće sreli drugog 23-godišnjaka s područja općine Štrigova te su ga uhvatili i izvukli iz vozila i izudarali po glavi i tijelu. Nakon toga su ga bacili na tlo i nastavali udarati nogama. Taj 23-godišnjak je srećom, unatoč brutalnom napadu, zadobio lakše tjelesne ozljede.
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak počinio tri kaznena djela prijetnje te je uhićen nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok se kriminalistička istraživanja nastavljaju.