Krivi Put

NEOBIČNI LOPOV Ukrao 120 kubika plodne zemlje

Marin Smolčić

Zemlja / Foto Damir Spehar/PIXSELL

Zemlja / Foto Damir Spehar/PIXSELL

Tijekom dvadesetak dana lopov je strojno i ručno iskopao i ukrao 120 kubnih metara plodne zemlje. Ukradeni humus lopov je prevezao tek koji kilometar dalje i rasuo ga na svojem zemljištu 


Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Krivog Puta, Grad Senj, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Ali ne bilo kakve krađe!


 
Sumnjiči se da je u vremenu od 1. do 22. svibnja 2020. godine ukrao zemlju (?) s pašnjaka u Krivom Putu, u vlasništvu 81-godišnjaka s područja Senja.


Tijekom dvadesetak dana lopov je strojno i ručno iskopao i ukrao 120 kubnih metara plodne zemlje. Ukradeni humus lopov je prevezao tek koji kilometar dalje i rasuo ga na svojem zemljištu.


 


Protiv lopova-zemljoradnika će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.


 


Jučer u 11.25 sati u Štikadi kod Lovinca dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća kada je 42-godišnjak iz Bibinja upravljao osobnim automobilom daruvarske registracijske oznake dolaskom na prijelaz preko željezničke pruge koja nije fizički zaštićena, nije se zaustavio ispred prijelaza. U tome trenutku na njega je naletio nagibni vlak koji je prometovao na relaciji Split-Zagreb.


U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, te je željeznički promet na navedenoj relaciji bio u prekidu do 16.40 sati. Automobil je u ovome sudaru doslovno prepolovljen, dok su vozač i dječak suvozač prošli bez ogrebotine!