Završen očevid

Isključen tehnički faktor kao uzrok požara u kojem je poginuo muškarac u stanu u Zametskoj ulici

Šarlota Brnčić

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja identitetaPolicijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su očevid požara sa smrtno stradalom osobom, a koji je jučer poslijepodne izbio u stanu u Zametskoj ulici.


Prema rezultatima očevida kao uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. U požaru je izgorio namještaj u sobi, a ukupna materijalna šteta utvrdit će se naknadno.


Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.
Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke zaprimila je dojavu o požaru u stanu na adresi Zametska 51 u 16.52 sati, priopćili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice. Radilo se o požaru kuhinje i sobe u stanu prizemnog objekta površine 40 m2, u kojem je pronađen mrtav muškarac u krevetu.


Na intervenciji gašenja požara sudjelovalo je sedam vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila. Požar je lokaliziran u 17.07 sati, a ugašen u 17.11 sati.