Krvavi obračun

Pokušaj dvostrukog ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe na ulici uslijedilo je namjerno zalijetanje BMW-om i sudar, a onda i pucnjevi u ženu i muškarca

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Davor KOVAČEVIĆ

Ilustracija / Foto Davor KOVAČEVIĆ

U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.Na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, danas oko 4 sata za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka.


Iz tog vozila su izašle dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobili s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.


Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.
U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.


Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku, priopćeno je iz PU zagrebačke.