Jeziva nesreća

Direktni sudar autobusa i automobila kod Mladenovca: Ozlijeđeno 37 osoba, jedna osoba poginula

P. N.

Foto M.M./ATAImages / Pixsell

Foto M.M./ATAImages / Pixsell

Ministar Zdravlja Zlatibor Lončar ranije jutros je kazao da je u Hitnu službu stiglo 29 ozlijeđenih, od kojih četvoro sa ozbiljnim povredama i radi se na njihovom zbrinjavanjuPrema posljednjim informacijama, ukupno 37 osoba primljeno je na Hitnu službu u Beogradu, nakon stravičnog sudara automobila i autobusa kod Mladenovca, kako javlja B92.


Ministar Zdravlja Zlatibor Lončar ranije jutros je kazao da je u Hitnu službu stiglo 29 ozlijeđenih, od kojih četvoro sa ozbiljnim povredama i radi se na njihovom zbrinjavanju, rekao je Zlatibor Lončar komentirajući prometnu nesreću koja se dogodila kod Mladenovca.


29, May, 2024, Mladenovac - A serious traffic accident happened this morning when a Volvo driver who was driving from the direction of Belgrade towards Mladenovac hit a JP Lasta bus.. Photo: M.M./ATAImages<br />29, maj, 2024, Mladenovac - Teska saobracajna nesreca dogodila je jutros kada je vozac Volvoa koji je vozio iz pravca Beograda ka Mladenovcu udario u autobus JP Lasta. Photo: M.M./ATAImages Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL

Foto M.M./ATAImages / Pixsell


“Primljeno je 29 pacijenata, njih četvoro imaju ozbiljne povrede. Radi se dijagnostika trenutno. Četvoro će sigurno biti zadržani, a za ostale ćemo vidjeti kasnije”, rekao je ministar zdravlja za Telegraf.rs.
Smrtno je stradao vozač automobila.


I ministar građevinarstva, prometa i infrastrukture Goran Vesić gostujući na TV Prva, istaknuo je da je dobio informaciju da je došlo do prometne nesreće, ali da uzrok još uvijek nije poznat.