Iza rešetaka

Crnogorac završio u pritvoru zbog provale u ugostiteljski objekt u Krku

Vladimir Mrvoš

Policijski službenici su ga odmah uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je 24-godišnjak provalio u navedeni lokal s ciljem otuđenja novca i drugih predmeta.

KRK – Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Crne Gore zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.Riječ je o osumnjičeniku kojega je policija po dojavi, 26. srpnja oko 6 sati, uhvatila na djelu prilikom provale u ugostiteljski objekt u središtu Krka. Policijski službenici su ga odmah uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je 24-godišnjak provalio u navedeni lokal s ciljem otuđenja novca i drugih predmeta.
Materijalna šteta cijeni se na par tisuća kuna, a  oštećen je 44-godišnji hrvatski državljanin, vlasnik ugostiteljskog objekta.


Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, 24-godišnji Crnogorac je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.