Tučnjava u Krešimirovoj

Brutalan jutarnji okršaj Armade i Torcide u samom centru Rijeke, dvije osobe u bolnici: ‘Bilo je strašno, krvi posvuda…’

P. N., Šarlota Brnčić

Ilustracija H. Jelavić Pixsell / screenshot FB

Ilustracija H. Jelavić Pixsell / screenshot FB

Navijači splitskog kluba su na putu za Pulu, gdje Hajduk danas igra protiv Istre rano ujutro stali u Rijeci, gdje ih je napala ArmadaDanas rano ujutro, između 8.30 i 9 sati u samom centru Rijeke došlo je do masovne tučnjave više desetaka osobe. Portal 24 sata dobio je snimke sukoba, a sasvim je očito da se radi o huliganskom okršaju između pripadnika Armade i Torcide.


Navijači splitskog kluba su na putu za Pulu, gdje Hajduk danas igra protiv Istre rano ujutro stali u Rijeci, gdje ih je napala Armada. Prema informacijama koje kruže navijačkim stranicama na društvenim mrežama, torcidaša je bilo 30-ak, a Riječana oko 15.


“Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak – rekla je za 24 sata čitateljica koja je poslala snimku.

Iz PU primorsko-goranske na naš upit o sukobu pripadnika navijačkih skupina Armada i Torcida nam, za sada i u ovoj fazi istraživanja slučaja, nisu mogli potvrditi da su se fizički sukobili upravo navijači.


Službeno nam je potvrđeno da je jutros, malo iza 9 sati, na potezu kod riječkog željezničkog kolodvora došlo do tučnjave više osoba. Navode i kako nam, s obzirom da je krim istraživanje u tijeku, ne mogu iznijeti više detalja o slučaju. Tako, barem za sada ostaje nepoznanicom koliko je osoba policija privela na krim-obradu.


Naknadno je potvrđeno kako su dvije osobe zbog ozljeda zadržane u riječkoj bolnici.