Kaznena prijava

Boy ‘presudio’ 41-godišnjaku: U kući mu pronašli drogu i digitalnu vagu

Šarlota Brnčić

Foto MUP

Foto MUP

Jučer je u Pirovcu obavljena pretraga obiteljske kuće i popratnih prostorija koje koristi osumnjičeni 41-godišnjak. Službeni pas za detekciju droga Boy, reagirao na drogu i tako »presudio« osumnjičenikuU Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršeno je istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.


Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, a temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, jučer je u Pirovcu obavljena pretraga obiteljske kuće i popratnih prostorija koje koristi osumnjičeni 41-godišnjak. Službeni pas za detekciju droga Boy, reagirao na drogu i tako »presudio« osumnjičeniku.


Pretragom je pronađeno i od osumnjičenika oduzeto ukupno 1166 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu, 0,2 grama bruto težine praškaste droge amfetamin, 0,3 grama bruto težine droge hašiš te digitalna vaga za precizno mjerenje.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.