MINISTAR OBRANE

Banožić odgovorio Milanoviću: “On je čovjek s međunarodnim ugledom cirkuskog klauna”

P. N.

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Predsjednik spominje lupanje prstom u stol, a on kao premijer nije mrdnuo prstom za Hrvate u BiH, već je, dapače, i radio protiv njih, napisao je.Ministar obrane Mario Banožić odgovorio je na današnje prozivke predsjednika RH Zorana Milanovića.


Evo njegove objave:


“Evidentno je da se Milanović – čovjek s međunarodnim ugledom cirkuskog klauna – svojim izjavama i vrijeđanjem drugih pokušava izvući iz vlastitog fijaska zbog svega što je prouzročio Hrvatima u BiH. Frustriran je i gnjevan zbog intervencije visokog predstavnika Schmidta kao i vanjskopolitičkog uspjeha Vlade i premijera koji se dogodio unatoč njegovom štetočinstvu, uvredama i kidanju svih savezništava. Predsjednik spominje lupanje prstom u stol, a on kao premijer nije mrdnuo prstom za Hrvate u BiH, već je, dapače, i radio protiv njih.
Po sličnom obrascu pokušava upravljati i manipulirati vojnim sustavom, a Hrvatske vojske sjetio se tek kada je postao Predsjednik Republike.


Već mjesecima vrši pritisak na DORH, očito naviknut na vrijeme kada je on vodio Vladu i miješa se u rad onih koji bi trebali raditi neovisno. Umjesto da patološki laže o drugima, bilo bi bolje da počne od samog sebe i prestane zloupotrebljavati vojsku za vlastite potrebe i konstantno kršiti važeće zakonske odredbe”, poručio je Banožić na Facebooku.