Prestižna titula

Želite da se vaš privatni smještaj istakne u gomili? Prijavite se za ovu prestižnu titulu

S.M.

Miren Vukušić, Majda Saršon, Villa Emma Maria

Miren Vukušić, Majda Saršon, Villa Emma Maria

Prijavite se i ponosno istaknite titulu Najboljeg privatnog iznajmljivača u tradicionalnoj akciji Novog lista i Hrvatske turističke zajedniceMislite da je baš vaš smještaj savršena prilika svakom gostu? Da mu nudite nezaboravno iskustvo, predivan interijer i pokoji detalj koji vas izdvaja od konkurencije?


Onda nemate što čekati! Prijavite se putem linka i ponosno istaknite titulu Najboljeg privatnog iznajmljivača u tradicionalnoj akciji Novog lista i Hrvatske turističke zajednice koja rezultira dodjelom prestižnih titula HTZ-a za najbolje privatne iznajmljivače.


Filip Šušnić, Vila Subventus, Foto: Sergej Drechsler


Za iznajmljivače koji žele bolje i više


Prema različitim istraživanjima, gosti sve više i više biraju upravo privatni smještaj jer kažu da tako na puno snažnijoj razini iskuse lokalne običaje. Osim toga, privatni smještaji se rado biraju i zato što pružaju dodatnu dozu privatnosti, gostoljubivosti i pripadnosti.
U moru privatnih smještaja svaki iznajmljivač je svjestan važnosti isticanja u oštroj konkurenciji. Osim što će se potruditi urediti smještaj po visokom standardu da bi gostu pružio maksimalnu udobnost, vjerojatno će potražiti još poneki detalj koji će ga vizualno i medijski odvojiti od “samo još jednog apartmana u nizu”, a teško da će ih nešto privući više od titule koja počinje s “najbolji”.


Kategorije


Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: sobe, apartmani i kuće za odmor, a unutar glavnih kategorija, izdvajaju se i posebne nagrade. Nagrada za održivi turizam dodjeljuje se objektu koji najbolje primjenjuju načela održivog turizma u svom poslovanju dok je  nagrada za inovativnost rezervirana za iznajmljivače koji su se najbolje i najinovativnije prilagodili novonastalim okolnostima uslijed pandemije COVID-19.


Prijavite se putem linka i odvojite svoj privatni smještaj od konkurencije!


Casa di Matteo, Vendi i Matteo Kružić