POVRATNICI S EUROSONGA

FOTO/VIDEO Ovo je doček Leta 3 na Korzu: Nakon dolaska na zlatnom traktoru Riječani uživo zapjevali “Mamu ŠČ”

Claudia Bošković

SNIMIO VEDRAN KARUZA

SNIMIO VEDRAN KARUZA

Ovo je nešto što nismo očekivali. Što drugo reći nego hvala, nadam se da ćemo i dalje puniti vas našom energijom kao što vi punite nas, poručio je Zoran Prodanović Prlja razdraganim fanovimaRIJEKA – Nakon što je Mama ŠČ! osvojila srca publike diljem Europe i svijeta te ostvarila zapažene uspjehe plasiravši se u finale Eurosonga, riječki rock-junaci Let 3 vratili su se u svoju domovinu i grad. Najpoznatijim traktorom u Europi, praćeni usklicima ushićenih obožavatelja, letovci su se otisnuli na đir centrom grada – od Dallas Music Shopa do pozornice na Korzu, gdje su dočekani uz toplu dobrodošlicu i riječi zahvale.Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović zahvalio je okupljenima na dolasku, a Letu 3 posebice na sjajnoj prezentaciji i izvedbi u Liverpoolu, čiju je pozitivnu antiratnu poruku prepoznala međunarodna publika.


– Ovo je iznad svih očekivanja, mi se nadamo da smo svojim angažmanom ispunili vaša očekivanja iako, zapravo, za to nas baš briga jer nama je bilo super, naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i ja mislim da bi to tako trebalo uvijek biti u životu. Zaista ste divni svi, s vašom podrškom, ovim dočekom, ovo je nešto što zaista nismo očekivali. Što drugo reći nego hvala, nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što vi punite nas, poručio je Zoran Prodanović Prlja.Foto galerija: Doček Leta 3 na Korzu Foto: Vedran Karuza
Da slavlje bude potpuno, sve je uveličala zdravica i posebna ŠČ! torta koju je priredio PIKO, a nije izostala niti izvedba već kultne “Mame ŠČ!”, nakon koje su pred riječkom publikom letovci ekskluzivno izveli i “Riječke pičke” i “Izgubljeni”.


– Dojmovi su leteći, stalno smo pod dojmom. Još uvijek smo u teleportaciji, stalno smo u stanju u kojemu nema spuštanja. Vozimo se traktorom, šamaramo se jezicima, lovimo za guzicu, podijelio je s nama dosadašnje dojmove Damir Martinović Mrle.
Kao posebni gosti na dočeku nastupili su i renomirani riječki rock-glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su se za ovu priliku okupili u sastavu imena ŠČA-VAL. Nakon što su izveli neke od najvećih riječkih rock-hitova, u odjavnom dijelu programa nastupio je DJ Bobo s RiRock muzikom.