Glazbeno ljeto

Ulaznice za opatijski koncert Anne Oxa od danas u prodaji. Evo kako ih ugrabiti

Portal Novilist.hr

Foto: Press

Foto: Press

Studenti i umirovljenici mogu ostvariti popust od 10% na navedene cijene ulaznicaUlaznice za koncert Anne Oxa na Ljetnoj pozornici u Opatiji, puštene su u prodaju danas, 12. travnja od 16 sati u sustavu Mojekarte.hr.


Cijena ulaznice za mjesto u prvom sektoru, od 2. do 10. reda, iznosi 50 eura, za drugi sektor, od 11. do 18. reda, cijena je 45 eura, a na tribinama iznosi 40 eura. Za 1. red potrebno je izdvojiti 60 eura. Studenti i umirovljenici mogu ostvariti popust od 10% na navedene cijene ulaznica u uredima Festivala Opatija – na Ljetnoj pozornici (Zert bb) i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) predočenjem dokaza o statusu.


U Rijeci se ulaznice mogu kupiti u Dallas Music Shopu i u Foto Reviji, a online kupovinu možete ostvariti na www.mojekarte.hr.
Podsjetimo, međunarodna glazbena diva Anna Oxa po prvi puta će održati koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici 15.8.2024. g. u sklopu manifestacije „Ljeto na Ljetnoj 2024.“ koja ove godine obiluje gostovanjima svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda kao što su Matteo Bocelli, Epica, Morcheeba, Boney M. feat Maizie Williams, Josipa Lisac, Mariza, Tommy Emmanuel i mnogi drugi. Program manifestacije dostupan je na www.festivalopatija.hr.