»Bob Marley: One love«

U Zagrebu za Valentinovo mnogobrojna publika pogledala film ikone reggae kulture

Sandy Uran

Foto: Press

Foto: Press

Proslava ljubavi uz sjećanje na legendarnog glazbenikaMnogobrojna publika na samo Valentinovo proslavila je ljubav u u CineStar kinima uz sjećanje na legendarnog glazbenika, pretpremijerno pogledavši film »Bob Marley: One love«.


Glazbena i kulturna ikona Jamajke, Bob Marley, ostavio je neizbrisiv trag i nasijeđe te svima približio reggae.

»Brain Holidays«, jedan od ključnih reggae bendova u Hrvatskoj, u Kaptol Boutique Cinema izveo je uživo Marleyjeve najpoznatije pjesme te posjetitelje na taj način uveo u pretpremijeru filma koju nisu propustili ni Mile Kekin sa sinom, Tomo Ricov sa suprugom, Marina Mamić, Mijo Matić, Rea Hadžiosmanović, Petar Bizzo Radojčić s kćeri i suprugom, Phat Phillie i mnogi drugi.


U povodu 79. obljetnice njegova rođenja, publika ima sjajnu priliku upoznati se s brojnim detaljima iz bogatog života prerano preminulog glazbenika koji je svojim viđenjem života i ljubavi utjecao na brojne generacije.Nastup »Brain Holidays«

Film »Bob Marley: One Love«, studija Paramount Pictures u distribuciji Blitz filma, producirali su među ostalim njegova supruga Rita Marley, njihov sin Ziggy i kći Cedella pružajući osobni i neprocjenjiv uvid u život legende. Ovaj film će vam prvi put predočiti kako je bilo biti u njegovoj blizini, vidjeti njegovu bol, tugu, njegovu radost i njegovo iskupljenje. Ulogu legendarnog glazbenika preuzeo je Kingsley Ben-Adir, a Lashana Lynch glumi njegovu suprugu Ritu. Redatelj filma je Reinaldo Marcus Green.