Vatreno finale

U finalu šoua »Survivor« Nove TV prestižna titula pobjednika otišla je u ruke dviju žena

Ivana Kocijan

Foto: Nova TV

Foto: Nova TV

Pobjednice su Antonia Ivić i Nataša KondićU finalu »Survivora« Nove TV prestižna titula pobjednika, odnosno pobjednica otišla je u ruke dviju žena – Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog i Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog tima. Natjecatelji su se u finalu suočili s najtežim izazovima dosad, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U plavom timu Antonia je igrala protiv Denisa Sviličića, a u crvenom Nataša protiv Anje Andrejić.


U vatrenom finalu koji su otvorili Antonia i Denis, prvi je bod uzeo Denis, no Antonia ga je sustigla već u drugom krugu, kada je osvojila bod i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3. Neizvjesno je bilo do kraja i u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnijela Nataša, koja je rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.


Tijekom natjecanja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom je krugu Antoniji u žaru igre iskočilo koljeno, ali sama ga je uspjela namjestiti te u završnoj rundi osvojiti još jedan bod koji joj je donio titulu jedine preživjele u plavom timu. Osim fantastičnih uspomena, kući nosi još i pehar i novčanu nagradu.
– Zahvaljujem ljudima koji su mi bili podrška. Koliko god se govori o tome da je »Survivor« individualna borba, bez svog tima koji sam upoznala ovdje, ne bih došla do pobjede. Želim da sva djeca koja gledaju ovo izađu iz svoje kuće i počnu se baviti sportom. Bit će zahvalni i sretni zbog toga. Da je sport vjera, tu bih vjeru odabrala u životu. Cilj mi je u životu promovirati psihofizičko zdravlje, poručila je Antonia.


Na drugom poligonu pobjedu je u crvenom timu odnijela Nataša.


– Ja sam navijala za tebe, rekla je Nataša svojoj konkurentici Anji nakon što je u ruke primila pehar.


– Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala, svi su vjerovali u mene, osim mene same. Ovime sam shvatila da trebam vjerovati u sebe i da itekako mogu. Ponosna sam na sve što sam u »Survivoru« prošla i na svoj osobni »Survivor« jer sam kod kuće ostavila dvije najveće ljubavi na svijetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu donijeti kući, dodala je.