spektakl

Severina nastupila na drag queen tulumu: ‘Ovo samo pokazuje da postoji i drugačija Hrvatska!’

M. Č.

NL arhiva

NL arhiva

Oduševila je publiku nastupivši kao gost iznenađenjaHrvatska glazbena zvijezda Severina Vučković nastupila je kao gost iznenađenja na drag partyju, koji se održao u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo.


Instagram screenshot


Pjevačica je oduševila publiku svojim brojnim hitovima, poput “Brad Pitt”, “Paloma Nera”, “Gas gas”, kao i “Moja štikla” uz koju je izvela i dio koreografije s Eurosonga 2006. godine.


,,Samo prava država priznaje sve manjine. I da su veliki, kao što nisu, to bi priznavali i zato virujem u vas, virujem u sve vas”, poručila je pjevačica prije izvedbe pjesme “Virujem u te”, a mnogi su krenuli skandirati “Seve, Seve”.


Instagram screenshot
,,Ovo je party za ljude i za one koji se tako osjećaju. Jer samo ovo pokazuje da postoji drugačija Hrvatska. Hrvatska koju volimo više nego što to oni misle, Hrvatska koja mora vjerovati u drugačije“, rekla je Severina potom, a publika je reagirala gromoglasnim pljeskom.


Inače, ovaj drag queer spektakl umjetničkog kolektiva House of Flamingo održan je u Zagrebu nakon tri godine. Na pozornici su se pojavila drag kraljice Colinda EvangelistaRoxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, koja je široj publici poznata s Dore 2023., kada je nastupala s popularnim Letom 3.