HKD

Rundek Eko Kvartet uskoro stiže u Rijeku

Ivana Kocijan

Foto: DALIBOR KOJIĆ

Foto: DALIBOR KOJIĆ

Kvartet će biti predstavljen publici 20. listopada s početkom točno u 20 satiRundek Eko Kvartet uskoro stiže u Rijeku. »Rundek Kvartet je nastao kao Darko Rundek & Ekipa za siromašne (smijeh). Namijenjen je manjim scenama i intimnijim, poluakustičnim koncertnim situacijama, a idealno mjesto za takvo nešto je HKD u Rijeci.


Kvartet će biti predstavljen publici 20. listopada s početkom točno u 20 sati. Mnogim Rundekovim pjesmama upravo takve situacije možda i ponajviše odgovaraju pa je lako moguće da će zvuk ovog kvarteta biti ugodno osvježenje i doživljaj za pamćenje.


Rundek Kvartet je otvoreni projekt i mogu ga uz Darka Rundeka na mikrofonu i gitarama sačinjavati razne kombinacije muzičara iz Ekipe, ali ne nužno samo iz nje«, piše u najavi koncerta.
Prva postavu, koja je svirala ljetos, čine Ana Kovačić na tenor i sopran saksofonu, ukuleleu, bas gitari i klavijaturama, Miro Manojlović na akustičnim i elektroničkim udaraljkama, i Roko Crnić na kontrabasu, bas gitari i gitari.


Sve su to odlični i kreativni glazbenici, Rundeku se u dugoj karijeri skupilo puno prekrasnih pjesama koje sve bolje pjeva, može li tu biti nekog promašaja? Ulaznice za koncert moguće je kupiti na prodajnim mjestima Entrija te na https://entr.io/rundekrijeka