Otkazani koncerti

(Zasad) ništa od Queens Of The Stone Age u Zagrebu, Josh Homme mora na hitnu operaciju

T.I.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Prema neslužbenim objavama nije riječ o recidivu već neodgodivoj operaciji hernije, odnosno bruha. Ako je tako, postoji mogućnost brzog ozdravljenja i mogućnost novih zagrebačkih datuma krajem ljetaLoša vijest za hrvatske ljubitelje rock skupine Queens Of The Stone Age, njihovi koncert zakazani za 23. i 24 srpnja na zagrebačkoj Šalati otkazani su, zajedno s ostalim europskim nastupima u Europi u srpnju u Francuskoj, Slovačkoj, Njemačkoj Austriji Rumunjskoj i Grčkoj.


Na Instagram stranici bend je objavio da koncerte otkazuje jer se frontmen Josh Homme mora vratiti u SAD odmah „zbog hitne operacije.“


U istoj objavi, bend je napomenuo da se ispričavaju vjernoj publici i dijele frustraciju i razočaranje što moraju otkazati koncerte, no nastaviti dalje jednostavno nije bilo moguće.


View this post on Instagram

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage)

Nije precizirano o čemu je točno riječ, no zna se da se Homme 18 mjeseci borio sa zloćudnom bolesti i da je zbog nje već morao na operaciju.


No, krajem prošle godine objavio je da su mu liječnici rekli da je „čist“ što se raka tiče i sretan što nakon mračnog razdoblja – napominjao je da mu je u kratkom vremenu preminulo devet bliskih osoba, među njima Taylor Hawkins iz Foo Fightersa i dugogodišnji suradnik Mark Lanegan – može nastaviti dalje.


No, prema neslužbenim objavama nije riječ o recidivu već neodgodivoj operaciji hernije, odnosno bruha. Ako je tako, postoji mogućnost brzog ozdravljenja.


To sugerira i informacija od strane organizatora da su zagrebački koncerti samo nakratko odgođeni, i da se traže novi datumi negdje za kraj ljeta.