Ljetno Yammatovo

Róisín Murphy se ovo ljeto vraća u Šibenik po treći put

T.I.

Prvi put je u Šibeniku nastupila 2018. godine s bendom na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje će nastupiti i ovo ljeto, a drugi put je zabavljala Šibenčane u novogodišnjoj noći 2023. godineRóisín Murphy, nekadašnja frontmenica skupine Moloko i kasnije uspješna solo kantautorica elektronske provenijencije vraća se po treći put u Šibenik, 6. kolovoza u okviru događaja Ljetno Yammatovo, u organizaciji popularne zagrebačke radijske postaje Yammat FM uz suradnju Tvrđave kulture Šibenik.


Prvi put je u Šibeniku nastupila 2018. godine s bendom na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje će nastupiti i ovo ljeto, a drugi put je zabavljala Šibenčane u novogodišnjoj noći 2023. godine.


Kako javljaju iz Tvrđave kulture Šibenik, Murphy – za razliku od spomenutog novogodišnjeg nastupa – će nastupiti s kompletnim bendom iza sebe. Između ostalog, očekuje se da će irska umjetnica predstaviti i prošlogodišnji sjajni album „Hit Parade“, nastao u suradnji s  njemačkim DJ Kozeom, djelo koje je naišlo na odobravanje kritike, ali i publike s obzirom da je doguralo do petog mjesta britanske top liste što je njen najveći solo uspjeh dosad.
Informacije o ulaznicama za koncert bit će objavljene uskoro.