Hvaljeni party

“Raveologija… Na plaži” u novom izdanju 15. lipnja u medvejskoj uvali Cesara

Portal Novi list

Foto Raveologija

Foto Raveologija

Iz Raveologije najavljuju da ove godine idu istim tempom – sa probranim DJ-ima koji nude kvalitetu i za one zahtjevnije„Raveologija… Na plaži“ (drugi nastavak) novo je izdanje partyja koje će se održati u subotu, 15. lipnja u organizaciji etabliranog bloga elektroničke glazbe i partnera iz beach bara Cesara na istoimenoj medvejskoj plaži.


Nakon super posjećenog partyja lani i reakcijama na isti, ove godine iz organizacije najavljuju da idu istim tempom – sa probranim DJ-ima koji nude kvalitetu i za one zahtjevnije!


LINE UP:

– Borut Cvajner
(Vakum Records)
– Carnero
(Metz Attack / All One)
– Korak
( Torque Muzik)
– Ani.
( Deep’n’Delicious)
Visuals by Oblik 3

Tako će se u programu naći pulski svestrani DJ i vlasnik priznate izdavačke kuće Vakum, Borut Cvajner, koji je svoj zanat brusio u Berlinu (svirke u Tresoru i Club der Visionare) i Italiji, svirao na festivalima poput Dimensionsa, Love Internationala, Dekmantel Selectorsa, Lost In The Renaissance, Slurp!a, Wake The Lakea, slovenskog Butika i dr. Izvan svojih ekskluzivnijih zabava u Puli (DivorceMe/MarryMe), najčešće nastupa u zagrebačkom Mastersu.Drugi glavni gost dolazi iz Vodica sa zagrebačkom adresom – Carnero.


Radi se o DJ-u koji je u uskom krugu najtalentiranijih DJ-a novije generacije (finale New(S)Electora ove godine) te je dio priznatih projekata Metz Attack i All/One, svirao u klubovima uz bok underground imena poput Carl H-a, Anatolian Weaponsa, Alexis Le Tan, Kondukua, Spekki Weba, Mary Lake, Woody92, Jeans, Mama Snake Gamma Intel itd., te na festivalima kao što su Dekmantel Selectors, Love International, Blast, Lost in the Renaissance, Deep’n’Out, Slurp! itd..Od njega se može očekivati hipnotičan sound idealan za floor Cesare!


Korak je jedini na line up-u sa prošlogodišnjeg partyja, te osim što je lani oduševio prisutne, u međuvremenu je dobio nagradu Elector na ovogodišnjoj dodjeli za New (S)Electora kojem je struka dodjelila najboljem artistu iz novije generacije + producentski je sve zapaženiji.Riječka DJ-ica i članica zagrebačko-riječkog kolektiva Deep’n’Delicious, Ani., je sve zapaženija na sceni, što svjedoče i nastupi na Sonusu, We Love Soundu i u berlinskom Club der Visionare. Magičnu uvalu osvjetlit će renomirani video umjetnik OBLIK 3.Regularna ulaznica se može kupiti preko CoreEventa po cijeni od 13 eura.