Ove subote

Program Ljeta na Gradini nastavlja se koncertom riječke grupe Whiteheads

Novi list

Foto: S. DRECHSLER

Foto: S. DRECHSLER

Njeguju rock & roll izričaj i u svojim nastupima izvode obrade svjetskih rock & roll legendi kao što su Deep Purple, Led Zeppelin, QueenProgram Ljeta na Gradini ove se subote nastavlja koncertom riječke grupe Whiteheads. Whiteheadsi su riječki »proizvod« od glave do pete. Osnovani su 2015. godine i čine spoj iskusnih glazbenika i mladosti.


Njeguju rock & roll izričaj i u svojim nastupima izvode obrade svjetskih rock & roll legendi kao što su Deep Purple, Led Zeppelin, Queen. Prvi, eponimni album objavili su 2021. godine u izdanju Croatia Recordsa.


Njihova skladba »Ordinary People«, koja se vrtila na svim kontinentima svijeta, bila je u Top 20 HR, top na Radio Splitu, pjesma mjeseca na Radio Rijeci.
U rock & roll ritmu moći ćete uživati na Trsatskoj gradini ove subote. Ulaznice za koncert moguće je nabaviti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u sustavu mojekarte.hr, Dallas Music Shopu i Foto Reviji u Rijeci, u New Soundu u Matuljima, Kampu Njivice te hotelima Jadran i Beli kamik u Njivicama te na dan koncerta na ulazu u Gradinu.


Početak koncerta najavljen je za 21.30.