Drugo izdanje

Pannonian Rock Festival seli na novu lokaciju, 150 super-early-bird ulaznica u prodaji

Portal Novi list

Foto Promo

Foto Promo

Pannonian Rock Festival bit će održan od 15, do 17. kolovoza 2024. na novoj lokaciji - Katakombe u OsijekuNakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza 2024. godine održavati na novoj lokaciji – Katakombe u Osijeku.


Datumi ovogodišnjeg izdanja su od 15. do 17.08.2024.

“Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala.


Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala.


Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora.


Pješčana plaža na obali rijeke Drave – Copacabana zajedno sa tuševima i toaletima nalazi se u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao i bazeni”, poručuju iz Pannonian Rock Festivala.Dobar dio programa je već potvrđen, tu je poljski Vader i brazilska Nervosa uz potporu hrvatskih i regionalnih snaga: Đubrivo, Cold Snap, War-Head, Noctiferia, Infest,Evil Blood ali i po običaju bendovi iz cijele Europe: Portugal, Italija, Francuska itd.


To nije sve, kao i prošle godine u 3 dana nastupit će preko 20 izvođača, festival će naknadno najaviti još nekoliko izvođača, od čega jednog headlinera.


Limitirani broj od 150 super-early-bird ulaznica bit će u prodaji od 15.02. do 05.03. ili do isteka zaliha.


Ulaznice su dostupne OVDJE.