Distune

Ocean Of Another sprema dvodnevnu metal feštu u The Beertiji

Ivana Kocijan

Ocean Of Another / Foto Mara Prpić

Ocean Of Another / Foto Mara Prpić

Riječkom metal/core bendu u Beertiji će se u petak pridružiti zagrebački Sworn to Death, a u subotu zadarski ArisesZavršni čin klupske sezone 2023./2024. programa »Distune vam predstavlja« pripada riječkom metal/core bendu Ocean Of Another koji priprema dvodnevnu metal feštu u The Beertiji na kojoj će mu se pridružiti dragi gosti: u petak će to biti zagrebački Sworn to Death, a u subotu zadarski Arises.


»Ocean Of Another jedan je od bendova koji je odmah privukao pažnju šire publike na alternativnoj sceni, ne ograničavajući se samo na žanrovsku fan-bazu. Potvrda za to je sam pristup i stvaralački rad benda u cjelini, bilo da je riječ o glazbi, tekstovima ili pak videospotovima.


Strpljivo gradeći svoj put u nepune dvije godine na svjetlo izbacuju nekoliko singlova zaokruženih u EP »One Day This Pain Will Subside«. Bend se u svojim pjesmama bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe.
Svojim pjesamama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu »Postanite kap u Oceanu drugog«. Za riječku promociji u goste su pozvali svoje drage prijatelje tako da u konačnici publika može očekivati pravu metal feštu nabijenu pozitivom«, poručuju organizatori.


Sutra će im se pridružiti mladi metal groove bend Sworn to Death koji je u svoj zvuk povezao stand up komediju, miris cigareta i flegmetičan pogled na svijet s čvrstim stavom. U subotu će predgrupa biti zadarski Arises koji se pred riječku publiku vraća s novim EP-om »Sessions Under a Pale Sun«.


Ulaznice za svaki dan po pretprodajnoj cijeni od 8 eura u prodaji su u Dallas Music Shopu i sustavu Entrio. Na dan koncerta cijena im se penje na 10 eura. Studenti uz važeće x-ice mogu kupiti ulaznice i na dan koncerta (na ulazu) po pretprodajnoj cijeni.


Oba dana vrata se otvaraju u 20.30, u 21.30 sa svirkom počinju Sworn to Death, odnosno Arises, dok u 22.30 na pozornicu oba dana staje Ocean Of Another.