Sachila Remix

Mihael Kvorka u remixu poznatog svjetskog DJ-a

Portal Novi list

Foto Sanja Babeli i Igor Cecelja

Foto Sanja Babeli i Igor CeceljaPoznati umjetnik Mihael Kvorka i producent Alan Dović nedavno su predstavili svoj najnoviji glazbeni pothvat – funky singl ‘Vrati se’, a sad su se odlučili i za remix verziju ove pjesme. Remix je rezultat suradnje s poznatim DJ-em iz Los Angelesa – Sachilom.Sachila je postao ključna figura u ovoj glazbenoj avanturi. Priča iza ovog remixa ima svoje korijene u Dovićevom pitanju prema nekoliko svojih kolega s Berklee College of Music, koji su mu preporučili Sachilu kao idealnog kandidata za ovu suradnju.

Ovaj neočekivani spoj glazbenih talenata donosi novu dimenziju pjesmi ‘Vrati se’, dodajući slojeve elektronske glazbe i energične beatove koje je Sachila majstorski izveo. Ovaj remix osvježava originalnu pjesmu, dajući joj potpuno novo raspoloženje i privlačeći široku publiku, kako ljubitelje klasičnog zvuka, tako i one sklonije elektronskom.


Mihael Kvorka i Alan Dović, poznati po svom izraženom glazbenom talentu i kreativnosti, još jednom su demonstrirali svoju sposobnost da se prilagode novim glazbenim trendovima i eksperimentiraju s različitim žanrovima.


Njihova suradnja s DJ-em Sachilom predstavlja primjer kolaboracije koja premošćuje granice između tradicionalnog i suvremenog zvuka, otvarajući vrata novim glazbenim iskustvima za publiku diljem svijeta.