Druženje u Croatia Recordsu

Grupa Whiteheads predstavila vinilno izdanje albuma

Sandy Uran

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Članovi grupe svojim su obožavateljima potpisivali vinilno izdanje albuma, a svi koji su ga kupili, na dar su dobili i ekološki "shopping bag"U trećem desetljeću novog milenija, nakon MP3 i CD-a vinil se vratio na velika vrata. Većina renomiranih glazbenika itekako drži do toga da im njihova glazba bude objavljena u vinilnom izdanju.


To je u današnje vrijeme stvar prestiža, glazbeni statusni simbol. Listi onih koji se mogu pohvaliti vinilnim izdanjem u 21. stoljeću pripada i jedan od riječkih najpoznatijih glazbenika, Davor Tolja, koji je zajedno sa svojim Whiteheadsima, povodom izlaska njihovog vinilnog izdanja, istoimenog naziva, što je upriličeno danas u music shopu Croatia Records, »feštao« tojest družio se sa poštovateljima benda.


Foto Vedran Karuza
Ovom prigodom glazbeni spiritus movens Davor Tolja kazao nam je kako je presretan, te istaknuo kako mu je posebno drago da je to objavljeno na vinilu, nakon što je izdan i CD.


– Emotivno mi je to iznimno snažno stoga što je to glazba moje mladosti. Drago mi je da sudjelujem u tom projektu, kazao je Tolja, a na upit što još priprema kad je riječ o glazbi, otkrio je kako priprema objavu live albuma »Denis & Denis«, te da radi na pripremama za obljetnicu – 40 godina od utemeljenja kultnog dua Denis & Denis.


Članovi grupe svojim su obožavateljima potpisivali vinilno izdanje albuma, a svi koji su ga kupili, na dar su dobili i ekološki “shopping bag”, odnosno platnenu vrećicu Miće male s motivom poznatog riječkog umjetnika Voje Radoičića.