TIN

Na domaćoj glazbenoj sceni pojavio se novi mladi glazbenik: ‘Moj cilj je donijeti dozu zabave i pozitivne energije’

S.M.

Foto: Bruno Sircan

Foto: Bruno Sircan

U video spotu koji prati njegov prvi singl, TIN je okružen svojim prijateljima i djevojkomMladi glazbenik TIN predstavlja svoj prvi singl “Kasni sati” .


“Na domaću glazbenu scenu donosim zarazne pjesme koje je teško ne zavoljeti jer se lako pamte i ulaze u uho. Moj cilj je donijeti dozu zabave i pozitivne energije publici, te prikazati da moderan zvuk ima ogroman potencijal nadmašiti očekivanja i postaviti nove standarde kvalitete i inovacije u glazbenoj industriji”, rekao je TIN.


Iako svoj glazbeni stil ne želi ograničavati žanrovski, ono što možemo od njega očekivati su “catchy”, moderne pjesme koje dopiru do publike raznolikih glazbenih ukusa. Prva od njih je “Kasni sati” koju produkcijski i koautorski potpisuje Filip Majdak, a  TIN otkriva i kako je nastala.
“Pjesma je nastala u mojoj sobi nakon što je moja djevojka zaspala. Nisam ju htio probuditi, te sam mikrofon približio ustima i šaputao. Kako bi se reklo in one sitting sam ju snimio i izmiksao vokale.


Djevojka ju je poslušala nakon što se probudila i nije joj izlazila iz glave, zatim sam pustio i ostatku obitelji, te prijateljima i reakcija je bila ista. Nakon toga sam napravio bolji beat za nju poslao ju svom producentu Filipu Majdaku na daljnju obradu, nakon čega smo zajedničkim snagama radili na njoj te je Filip na kraju odradio i mix /master”, objašnjava.U video spotu koji prati pjesmu, TIN je okružen svojim prijateljima i djevojkom.


“Spot smo snimili u dva dana, a atmosfera je bila odlična i opuštena. Imali smo okvirnu ideju kako bi spot izgledao, te smo oko te ideje gradili ostatak priče koju danas možete vidjeti. Spot je režirao, snimao i montirao Marko Čordaš, vlasnik Studija Jeka, a asistirao mu je Roko Babara.


Marko i Roko su mi prijatelji koje znam već puno godina tako da nam je snimanje bilo jako dobro iskustvo s kojim smo svi na kraju zadovoljni”, zaključuje glazbenik. 


Nakon predstavljanja s pjesmom “Kasni sati”, TIN do kraja godine planira objavu još nekoliko singlova, a priprema i live nastupe.