turneja se nastavlja

Marija Šerifović najavila nove koncerte u Hrvatskoj: ‘Neka poludi Rijeka, neka poludi Varaždin!‘

M. Č.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL/ Twitter Screenshot

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL/ Twitter Screenshot

18. će listopada nastupiti u dvorani Zamet u Rijeci, a 14. prosinca u Areni VaraždinNakon rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Slavonskom Brodu, regionalna glazbena zvijezda Marija Šerifović najavila je nastavak svoje turneje “Dolazi ljubav”. Tako će 18. listopada nastupiti u dvorani Zamet u Rijeci, a 14. prosinca u Areni Varaždin.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm),,Glazba je do prošle godine bila moja prva ljubav, a sada je druga, ali ja ne mogu bez nje. Plan je da ova turneja završi u ožujku, nakon čega sigurno slijedi pauza od dvije godine, jer moram odmoriti, a nakon toga tko zna, zato idemo uživati – neka poludi Rijeka, neka poludi Varaždin”, otkrila je Marija za Extra FM.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

Inače, glazbenica je krajem prošle godine objavila album “Dolazi ljubav”, kojeg je posvetila sinu Mariju. Stoga riječka i varaždinska publika osim poznatih hitova na repertoaru mogu očekivati i one najnovije, među kojima je i popularni duet “Pola sunca”, kojeg je izvela s hrvatskim glazbenikom Matijom Cvekom.


,,Meni je ovaj album u srcu možda i najdraži od svih sada, drago mi je što je u Srbiji upravo proglašen albumom godine”, rekla je Marija o albumu.