drastična transformacija

Machine Gun Kelly prekrio gornji dio tijela potpuno crnom tintom, fanovi: ‘Kad ostaviš dijete bez nadzora sa crnim markerom…’

M. Č.

REUTERS

REUTERS

Pratitelji baš i nisu bili oduševljeni ovim potezom...Poznati reper Colson Baker, poznatiji pod imenom Machine Gun Kelly, predstavio je ekstremnu transformaciju, nakon što je prekrio većinu tetovaža na svojem prsnom košu i rukama čistom crnom tintom.


Reper je ovu transformaciju podijelio na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je objavio na svojem Instagram profilu, MGK je pozirao bez majice u crnim hlačama kako bi pokazao novi imidž.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli colson xx blonde don (@machinegunkelly)

,,Samo u duhovne svrhe“, napisao je u opisu. Na fotografiji možemo vidjeti kako je reper svoje inače šarene tetovaže na rukama i prsnom košu pokrio u potpunosti crnom tintom.


Reper je na svojem Instagramu također otkrio da je ova promjena zahtijevala puno posla, te da je za nju bilo potrebno upotrijebiti čak “44 igle”. Ipak, Machine Gun Kelly – koji je u siječnju 2022. najavio zaruke s Megan Fox – ostao je profesionalan kroz cijeli proces.


View this post on Instagram

A post shared by R O X X (@roxx_____),,Napravili smo umjetnost s @machinegunkelly. Nikad nisam upoznao tvrdoglavijeg” , napisao je umjetnik Roxx, autor tetovaže,  na svojem Instagram profilu. Priznajući da sve nije išlo glatko, Machine Gun Kelly je odgovorio: ,,Hvala na radosti i boli.”


Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovom promjenom. Mnogi su u komentarima izrazili negodovanje, pa čak i nerazumijevanje oko ove odluke. ,,Najgluplja stvar koju sam ikada vidio“, ,,Je li samo meni ovo čudno?”, ,,Kad ostaviš dijete bez nadzora sa crnim markerom…”,, bili su samo neki od komentara.


Mnogi su se osvrnuli i na činjenicu da je reper bio poznat upravo po svojim brojnim tetovažama, pa im nije bilo jasno zašto je odlučio prekriti ih. ,,MGK je poznat po raznim tetovažama. Prekriti to i ići samo crno je čudno i glupo“, ,,Uh. Volio bih da to nisi učinio. Sviđale su mi se tvoje tetovaže. Mrzim kad ljudi komentiraju tetovaže (imam 15), ali mislim da je ovo vapaj za pomoć. Ne znam čovječe. Volim te, ali ovo je previše”, ,,Wow. Sav taj prethodni rad je propao”,  pisali su razočarani fanovi.