Drama

Kourtney Kardashian otkriva da je imala “živčani slom” nakon što je slomila zaručnički prsten Travisa Barkera

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

"Morala sam uzeti nešto iz ormara, a kad sam sišla, stala sam na prsten"Tijekom epizode The Kardashians od 12. svibnja, Kourtney je mami Kris Jenner otkrila da je učinila nešto “stvarno, jako loše” nakon što je Kris primijetila da je njezina najstarija kći iznenada ostala bez svog prekrasnog zaručničkog prstena.


Kourtney, koja je imala rukave navučene do kraja preko ruku, rekla je: “Pokrivam to jer se zapravo popravlja. Usput, ovo je vjerojatno jedna od najgorih stvari koje sam ikad učinila u svom životu. ”


U ispovjedaonici je osnivačica Poosha objasnila: “Sjedila sam na podu i slagala trenirke, skinula sam prsten i stavila ga pored sebe na pod misleći da će biti siguran odmah pored mene. Morala sam uzeti nešto iz ormara, a kad sam sišla, stala sam na prsten.”
Nakon što je Kris zatražila od Kourtney potvrdu je li “uništila zaručnički prsten”,  prisjetila se svoje emocionalne reakcije nakon što je shvatila da je upravo to učinila.


– Satima sam histerično plakala u ormaru – priznala je Kourtney. “Onda sam nazvala Travisa. Pomislila sam: ‘Učinila sam nešto jako, jako loše’ i on je to najbolje riješio, ali stvarno sam doživjela živčani slom.”


Također je naglasila da je prsten više nego samo zadivljujući komad nakita. “Travis ga je odabrao, on ga je dizajnirao”, objasnila je u svojoj ispovjedaonici. “Dakle, mislila sam da je to stvarno posebno.”


Čini se da se njezin prsten vratio u jednom komadu i na svom je mjestu.