Golišavi fotosešn

Ivana Knoll se pohvalila fotkama iz mora, a komplimenti se samo nižu: “Ti si sirena!”

S.M.

Foto: Ivana Knoll Instagram

Foto: Ivana Knoll Instagram

Okupana morskim valovima, raspuštene kose i u pozi koja se obožavateljima itekako svidjela.



Ivana Knoll nastavlja golicati maštu svojih vjernih obožavatelja pa je nakon niza fotografija s plaže na kojima pozira u rozom bikiniju, stigao red i na crni badić u kojem se najpoznatija hrvatska navijačica fotografirala u plićaku.


Okupana morskim valovima, raspuštene kose i u strateškoj pozi, Knoll se u opisu fotografija oprostila od Ibize uz prigodno “do idućega puta”. Usput je u nastavku otkrila i da joj je iduća lokacija Milano gdje se od ovog utorka održava Tjedan mode. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)





Crni bikini visokoga struka uz prateći gornji dio koji je naglasio njezine atribute, u komentarima je izazvao oduševljenje pratitelja koji su zaključili da izgleda poput sirene te da su njezine fotografije “pogled mjeseca”.


Knoll je donedavno boravila na Ibizi gdje je proslavila i svoj rođendan, a kako drugačije nego u minijaturnom bikiniju i zavodljivim fotografijama.


Jedina razlika između rođendanskih i fotografija koje inače objavljuje bila je prigodna torta koju je razmazala po svome tijelu i zahvala svima koji su joj čestitali njezin dan.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)