Nastup dive

Nina Badrić održala čarobni koncert u Lisinskom

P. N.

Već na trećoj pjesmi "Moje oči pune ljubavi“, Nina je predstavila prateći bend u sastavu: Marko Petrović (klavijature), Robert Vrbančić (bas), Igor Šega (bubnjevi), Nebojša Buhin (gitara), Reo Radan (klavijature) i gostujućeg udaraljkaša Hrvoja Rupčića, kao i tri prateća vokala: Djordjiju Palić, Ivanu Jelinčić i Miu Šurinu. Svi zajedno učinili su jučerašnji koncert – čarobnim!Prvi od dva rasprodana koncerta Nine Badrić održao se sinoć u dupkom punoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Sjajno raspoložena publika već na trećoj pjesmi počela je ustajati sa stolica i plesati uz ritmove nekih od najvećih Nininih hitova, piše u priopćenju Aquarius Recordsa.


Koncert je otvorila pjesma “Ja za ljubav neću moliti”, a Nina je na pozornicu izašla kao prava diva. Odjevena u elegantnu crnu haljinu Envy Rooma, naprosto je zračila, a u toj prvoj izvedbi društvo joj je pravio naš vrhunski saksofonist Igor Geržina.

Već na trećoj pjesmi “Moje oči pune ljubavi“, Nina je predstavila prateći bend u sastavu: Marko Petrović (klavijature), Robert Vrbančić (bas), Igor Šega (bubnjevi), Nebojša Buhin (gitara), Reo Radan (klavijature) i gostujućeg udaraljkaša Hrvoja Rupčića, kao i tri prateća vokala: Djordjiju Palić, Ivanu Jelinčić i Miu Šurinu. Svi zajedno učinili su jučerašnji koncert – čarobnim!


Nina je za ovu priliku dvoranu potpuno izmijenila korištenjem 3D mappinga za koji je zadužena BTM Media. Bogat zvuk, impozantna scena, Ninin glazbeni talent i baršunast glas sukus su sinoćnjeg koncerta.

Kako je vrijeme odmicalo, publika se razmilila dvoranom plešući i dajući tako do znanja da su željni ovakvih druženja, a i u konferansi koju je vodila između pjesama Nina im je jasno dala do znanja da ih poštuje i da uživa jednako kao i oni.
“Čežnja” , “Nije mi svejedno”, “Ti ne znaš kako je” neke su od pjesama otpjevane tijekom prvog dijela koncerta, a pjesma koja je “iskočila” je novi singl “Cipele” koji je prvi puta izveden uživo.


Uslijedio je intimistički dio gdje je, samo uz pratnju klavijaturista Marka, Nina izvela pjesme “Čarobno jutro”, “Vjetrenjače” i “Čežnja” uvodeći nas tako u drugi dio koncerta koji će završiti country obradom dvadesetak godina starog dueta “Ja sam vlak” i prepustiti nas uživanju u  bisu.


“Ljudi od ljubavi”, “Neopisivo” i “Čarobno jutro” posljednje su tri pjesme izvedene na prvom Nininom solističkom koncertu u Lisinskom te je nakon više od 2 i pol sata druženju s publikom došao kraj. Sljedeći Ninin koncert u Lisinskom održat će se u ponedjeljak 30. studenog, piše u priopćenju Aquarius Recordsa.