Uspješna večer

FOTO / VIDEO Od Mimi Mercedez do Urbana. Prva večer Student Day Festivala privukla publiku svih uzrasta

Katarina Bošnjak

Foto Ana Križanec

Foto Ana Križanec

Cjelokupni koncertni program prve večeri Student Day Festivala bio je iznimno uspješanPrva večer Student Day Festivala okupila je posjetitelje svih uzrasta, ali naravno najviše studenata u potrazi za glazbenim doživljajima.


Koncertni program donio je uzbudljivu kombinaciju regionalnih i lokalnih izvođača koji su oduševili prisutne.


Večer je započela nastupom Mimi Mercedez, rado viđene gošće na trap koncertima i festivalima diljem regije. Njezin nastup bio je pravi spektakl, Mimi je izvela svoje najpoznatije pjesme, pritom demonstrirajući svoju nevjerojatnu energiju i scensku prisutnost. Njezina karizma i jedinstveni stil izvedbe osvojili su srca prisutnih, a koncert se pretvorio u pravu feštu.
Nakon Mimi na pozornicu su stupili Nipplepeople. Njihov elektro-pop zvuk podigao je publiku koja je plesala uz njihove ritmove.


Foto galerija: Urban na Student Day Festivalu Foto: Ana Križanec


Nipplepeople su izveli svoje najveće hitove, među kojima su se našle i svima omiljene pjesme poput „Balkan Express“, “Frka” i “Sutra”.


Zatim je na pozornicu stupio Urban koji je slojevitim nastupom oduševio okupljene, ali i dao priliku za odmor onima koji su došli zbog drukčije vrste glazbe. Kao i uvijek, nevjerojatan vokal pun emocije pratila je izvrsna glazba u kojoj je svaki instrument od velikog značaja.Kao završnica večeri prije DJ programa, Vesna Pisarović izvela je nezaboravan nastup, donijela je poseban šarm na pozornicu, predstavljajući svoje najpoznatije pjesme.


Cjelokupni koncertni program prve večeri Student Day Festivala bio je iznimno uspješan, s raznovrsnim izvedbama i glazbenim žanrovima koji su zadovoljili različite glazbene ukuse. Riječka publika i studenti imali su priliku uživati u kvalitetnoj glazbi i nezaboravnom provodu koji obećava da će i drugi dan biti jednako uzbudljiv.