Hrvatsko-bosanski reper

FOTO Edo Maajka u Pogonu kulture zaraznim beatovima i stihovima pokazao da je majstor katarzičnih rima

Claudia Bošković

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Dobrodošli ljudi, stvarno se ne sjećam kad sam prvi put bio ovdje, ali mi smo u ovom prostoru i na nekim festivalima u Rijeci često tako da hvala vam što prolazite i dalje na koncerte, poručio jeU riječkom Pogonu kulture nastup je održao hvaljeni hrvatsko-bosanski reper Edo Maajka. Ovom prilikom glazbenik je obilježio dvadeset godina od objavljivanja svog drugog studijskog albuma No sikiriki.


U dugačkoj karijeri Maajka je stvorio sedam studijskih albuma i približno 150 pjesama, a na još jednom koncertu ovaj poznati majstor katarzičnih rima pokazao je da ima jaku povezanost s riječkom publikom.


– Dobrodošli ljudi, stvarno se ne sjećam kad sam prvi put bio ovdje, ali mi smo u ovom prostoru i na nekim festivalima u Rijeci često tako da hvala vam što prolazite i dalje na koncerte, poručio je.
Šetajući se kroz nostalgični repertoar ranih hitova i novijih ostvarenja, Maajka je pokazao da zaraznim beatovima i itekako aktualnim stihovima je i dalje relevantno lice regionalne hip hop i rap scene. Na riječkom koncertu Edo je izveo šarolik presjek pjesama iz svih faza, a publika je ostala oduševljena hitovima poput „Dragi moj Vlado“, „Trpaj“, „Mater vam jebem“, „No sikiriki“, „Slušaj mater“.