velika čast

Celine Dion iznenadila posjetivši koncert Stjepana Hausera u Las Vegasu

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Oduševio ju je emotivnom izvedbom i lijepom gestomPoznati hrvatski violončelist Stjepan Hauser u subotu navečer nastupao je u kazalištu Encore u Las Vegasu, te priredio publici večer za pamćenje. Čelist je zabavljao obožavatelje klasičnom obradom brojnih svjetskih hitova, a s obzirom na to da je u publici sjedila i pjevačka zvijezda Celine Dion, on je u čast svoje VIP gošće odsvirao njezin hit “My Heart Will Go On”.Celine je bila oduševljena izvedbom, a po završetku pjesme je ustala i zapljeskala Hauseru. Tada je shvatila i da publika plješće njoj, pa im je zahvalila na tome poslavši poljupce.
Nakon obrade, Hauser se obratio slavnoj glazbenici. ,,Moj najveći san je nastupati s Vama”, kazao je, pa ju nakon toga pozvao da zapjeva s njim na pozornici. Dion ga je odbila, jer zbog svoje teške dijagnoze sindroma ukočene osobe nije u stanju nastupati, ali to nije pokvarilo ovaj poseban trenutak.


Glazbenici su se potom upoznali u backstageu i porazgovarali, a on je na svojem Instagram profilu ovjekovječio taj trenutak.


View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello),,Dugo sam čekao ovaj trenutak! Hvala ti što si došla na moj nastup u Vegasu sa svojom obitelji, bila mi je čast”, napisao je.


Podsjetimo, u prosincu 2022. Dion je otkrila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe , rijetka i neizlječiva neurološka bolest koja može uzrokovati iscrpljujuće grčeve mišića, zbog čega je otkazala sve nadolazeće nastupe.


Njezino stanje, prema Stiff Person Syndrome Foundation , utječe na središnji živčani sustav, posebno na mozak i leđnu moždinu. ,,Pacijenti mogu biti invalidi, vezani za invalidska kolica ili krevet, nesposobni raditi i brinuti se sami za sebe”, navodi se na web stranici, uz naglasak da neurološka bolest s autoimunim značajkama može uključivati ​​simptome poput “hiperrigidnosti, iscrpljujuće boli, kronične tjeskobe,” i grčeve mišića “tako jake da mogu iščašiti zglobove, pa čak i slomiti kosti”.