Neodoljivo

Zlatni retriver topi srca: Svaku večer gleda zalazak sunca s istog mjesta

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Pas je svojim večernjim ritualom oduševio ekipu na društvenim mrežama, a kasnije mu se pridružila i najbolja prijateljica - mačkaKućni ljubimci imaju tu moć da nam i u najgorim trenucima izmame osmijeh na lice te da svojim postupcima otope naša srca. Video jednog zlatnog retrivera koji svaku večer gleda zalazak sunca s istog mjesta je oduševio gledatelje diljem svijeta. 


Mnogi ga već nazivaju “starim čovjekom u tijelu psa” jer poput penzionira uživa na svojoj terasi u zalasku sunca. I to svaku večer. 


@katelynfletcherthis makes me emotional idk why 🥺 ##love ##dog ##ChewyChattyPets♬ La Vie En Rose – Emily Watts
Njegova vlasnica Katelyn Nassar je podijelila slatki video uz tekst: “Moj pas sjedi svake večeri na istom mjestu i gleda zalazak sunca”.


Video je otopio brojna srca i skupio nekoliko milijuna pregleda. 


Nakon prvog videa u kojem je Katelyn snimila svog psa, dobila je brojne komentare kako bi mu se trebala pridružiti. To je vlasnica u idućem videu i napravila, a trenutak u kojem na jastuku sjedi pored psa je naprosto savršen. 


@katelynfletcherReply to @justinaverette He watches the sunset in this spot every night – was even better sitting with him tonight 🥺💕 ##dog ##ChewyChattyPets♬ La Vie En Rose – Emily Watts


Uskoro je Katelyn podijelila i treći video koji je otopio i ona najtvrđa srca. Retriveru se pridružila njegova najbolja prijateljica, mačka, te su njih dvoje zajedno uživali u romantičnom zalasku sunca. 


@katelynfletcherReply to @savmomma tonight he had his bestie cat watch the sunset with him 🥺💕 ##greenscreenvideo ##cat ##dog ##love ##SmartfoodClub♬ La Vie En Rose – Emily Watts