Šesto čulo

Žene rođene pod ovim horoskopskim znakovima imaju najbolju intuiciju

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Ako imate frendicu koja uvijek "pogodi" kakva je tko osoba, vjerojatno možete zahvaliti njezinom znakuSvaki znak ima nešto u čemu je odličan, ali postoje neki znakovi koji kao da vide nešto što nitko drugi ne vidi. Odmah osjete opasnost, fantastično procijene osobu već na samom upoznavanju, a laži detektiraju bolje od poligrafa.


Prirodna intuicija žena rođenih u znaku Riba, Raka i Vodenjaka, nikada nije pogrešna i trebalo bi joj uvijek vjerovati.


Riba za ljudska prava


Ribe su šamani zodijaka. Kao posljednji znak, naučili su svaku životnu lekciju i stoga razumiju sve aspekte života bolje od bilo kojeg drugog znaka. Žene Ribe često dobivaju znakove kroz snove. Često se kaže da su osjetljive, ali ono što se pogrešno shvaća je da nisu osjetljive u smislu emocija i nekontroliranog plakanja već u smislu dubokog osjećanja svega što ih okružuje.
Njihov vladar, Neptun, povezan je sa snovima i psihičkim sposobnostima. Zato prave Ribe imaju sposobnost vidjeti stvari koje su izvan normalnog, čak i kad toga nisu svjesne.


Žene s planetima u ovom znaku revolucionarne su u područjima koja uključuju duhovne stvari. Ono što je još fascinantnije je njihova sposobnost da osjećaju ljude na kolektivnoj razini.


Uvijek su zabrinute zbog grupe i žele pozitivne promjene u društvu pa se zato često zalažu za ljudska prava, prava životinja i slična pitanja.


Budući da su vodeni znak brzo se prilagođavaju promjenama i vide stvari iz različitih perspektiva. Ribe su univerzalni znak i zato se njihovo suosjećanje proteže na društvo u cjelini.


Račice za savjetnice


Žene Rakovi imaju nevjerojatne sposobnosti promatranja i prirodno su nadarene da čitaju prave namjere ljudi. Najveća briga za njih nije vjerovanje vlastitoj intuiciji jer su gotovo uvijek u pravu već tendencija mijenjanja njihovih postupaka te umanjivanja samih sebe zbog ljudi koje vole.


Rečeno je da je Rak znak usmjeren na obitelj, ali u širem smislu, to znači da ima sposobnost učiniti da se svi osjećaju dobrodošlima, povezanima i bliskima, da se osjećaju kao da su dio obitelji.


To je jedan od najvećih darova žena Rak jer intuitivno znaju što drugim ljudima treba i uvijek se trude to ispuniti.


Ako vam je potreban savjet, pitajte ženu Raka. Ona će znati što vašem srcu treba bolje od vas jer može vidjeti kroz maglu vaših strahova i ega. Žene Rakovi su iscjeliteljice koje na svijet žele proširiti svoju majčinsku ljubav.


Vizionarke u znaku Vodenjaka


Ne čudi što je Vodenjak jedan od najintuitivnijih znakova. Upravljani Uranom, planetom povezanim s inovacijama, otkrićima, novostima i prosvjetljenjem, uvijek pokušavaju razumjeti ono što je većini drugih znakova nedostižno.


Žene Vodenjaci žestoke su i neupitne u svojim odlukama jer snažno vjeruju u svoju intuiciju i uvijek se raduju budućnosti.


Dok drugi intuitivni znakovi imaju pristup tim informacijama na pomalo mističan način, Vodenjaci imaju vrlo prizeman i proaktivan pristup svemu što rade.


Žene Vodenjaci često se smatraju vođama alternativnih skupina koje promiču slobodu i jednakost za sve ljude. One su vizionarke; vide daleko više od ostalih znakova.


Svojom težnjom za postizanjem boljeg svijeta uspijevaju se osloboditi svog ega i nesebično provesti život služeći višoj stvari, piše Mine Catalog.