Kactus Kutie

Žena prodaje vlastiti urin na internetu. Evo koliko naplaćuje

Life

FOTO: IG@kactus.kutie

Poslovni model koji je u isto vrijeme i veoma zdravKactus Kutie se bavi erotikom i snima videe za odrasle, no to joj nije bilo dovoljno. Odlučila je istražiti poseban fetiš i ponuditi nešto novo svojim klijentima. 


Kactus Kutie, nekadašnja fotografkinja, od 2016. snima videe za odrasle, a od nedavno je odlučila snimati klipove na kojima se vidi kako urinira. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 🌵 kactus the kutie 🌵 (@kactus.kutie)

“Moj prvi video je pokazao kako mokrim u jedan potok. Bio je to jedan kratak i veoma jednostavan video, no on je bio okidač, ljudi su počeli naručivati snimke tog tipa”, objasnila je za Daily Star. 


“Mokrila sam u bikinije, u donje rublje, u bodyje, u kante za smeće, vaze za cvijeće, u prirodi…”


Osim što snima videe tog čina, Kactus Kutie je shvatila da mokraću može unovčiti. Tko želi može i kupiti njen urin po cijeni od oko 60-ak eura za 90 mililitara, a kupci dobivaju popust i na količinu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 🌵 kactus the kutie 🌵 (@kactus.kutie)Kupci imaju razne primjene za njenu mokraću. Objasnila je kako je jedan kupac mokraću iskoristio za sladoled. 


Kactus Kutie je također objasnila kako dnevno mora unositi velike količine čaja ili vode, no osim što joj to donosi zaradu, u isto vrijeme čini i dobro za svoj organizam. Ipak moramo unositi dovoljno tekućine dnevno. Dosta dobar poslovni plan!