Brend Shuz

Vrećice za vino neodoljivog dizajna idealan su poklon za ljubitelje dobre kapljice

S.M.

Foto: Shuz.

Foto: Shuz.

Ručno šivane i oslikane platnene vrećice od eko materijala. Brend Shuz. je u svojoj bogatoj ponudi predstavio platnene vrećice za vino kao idealan poslovni ili božićni poklon kojim ćete se izdvojiti iz mase.


Ovaj popularni brend već godinama stvara unikatne personalizirane tenisice i narukvice koje su do sada uveselile tisuće ljudi te otputovale na sve kontinente.


Sada su pripremili nešto potpuno novo, ali jednako kreativno i jedinstveno – ručno šivane i oslikane platnene vrećice od eko materijala.  Svaka vrećica je drugačija, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi vašim željama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shuz. (@shuzdesign)

Uz Shuz. dizajn boca vina poprima potpuno novu dimenziju, a poklon ostaje zauvijek prepoznatljiv i poseban.


“Cijela priča započela je prošle godine i rađena je za zagrebački Advent. Budući da je odlično prihvaćena nastavile smo ih izrađivati cijelu godinu, s motivima i natpisima za razne svečane prilike, slavlja i zahvale. Tako je jedna od najpopularnijih natpisa na vrećici ‘Da ne dođem praznih ruku'”, kažu dizajnerice.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shuz. (@shuzdesign)Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz.bagz