Crveni nosovi

Veseli klaunovidoktori sada su i online! Rezervirajte svoj termin i pričajte s klaunom

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod kuće, mogu rezervirati klauna online i razgovarati s klaunom, smijati se, pitati pitanja…Djeci dani u bolnici, ali i kada se liječe kod kuće, mogu biti jako dugi. Rezerviraj klauna! je novi crvenonosni online program namijenjen djeci na liječenju u bolnicama i djeci koja se liječe kod kuće. Trenuci radosti i igre CRVENIH NOSOVA klaunovidoktora je sada online!


Pokretanjem novog online programa, djeci na liječenju u bolnicama i njihovim roditeljima omogućen je susret s klaunovimadoktorima, kada klaunovske cipele ne mogu ušetati u sobe dječjih bolnica. Duge bolesničke dane klaunovidoktori  razveseljavaju i djeci koja se liječe kod kuće. 


Svakim radnim danom od 14:00 do 17:00 sati klaunovidoktori uveseljavaju djecu unaprijed rezerviranim video pozivom.

Rezerviraj klauna na slijedeći način…


„Potrebno je nekoliko klikova do klaunskih trikova. Da biste rezervirali klauna posjetite www.crveninosovi.hr, kliknite na poveznicu Rezerviraj klauna! i odaberite željeni datum i vrijeme. Potom upišite ime djetetae-mail adresu na koju će stići potvrda rezervacije, ime i prezime roditelja ili skrbnika te dob djeteta kako bi bili spremni izvući najbolje trikove iz klaunovskih prevelikih džepova!“, objašnjava Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.


„Leo je oduševljen klaunovimadoktorima! Premda više nije u bolnici, njegovo veselje kada ih vidi i dalje traje, a uvjeren je da će jednoga dana i sam postati klaundoktor. Posljednjih mjeseci pratio je klaunovedoktore putem Facebook Livea, a sada veselo druženje s klaunovima može rezervirati svaki radni dan.“, podijelila je s nama mama Edita.


Klaunovidoktori vesele se svakoj rezervaciji i poručuju – uveseli dan jer s klaunom nisi sam! 


Više informacija o programu potražite na službenom webu.