Denim

Veliki “comeback” trapera najavljen na jesenskim Tjednima mode

A. P.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Pripremite svoje najdraže traper komade za proljeće 2023.Dok je traper kao materijal bio dosta zanemaren proteklih godina, i moglo ga se vidjeti većinom u obliku traperica, na proteklim tjednima mode mogli smo vidjeti mnoštvo kreacija napravljenih upravo od trapera.


Na modnoj pisti ponuđeni su različiti svježi traper trendovi. Slavni dizajneri upakirali su ga u odvažne teksture, neobične boje i detalje koji su ovu čvrstu tkaninu za radnu odjeću pretvorili u više od “samo” traperica.


“Prljavi” traper, lagani traper izrezan ukoso kako bi se dobile uske kratke haljine, korzet traper haljine, kombinezoni, isprani traper – ova versatilna tkanina vratila se u najboljem izdanju i uživa pozornost kakvu je imala na početku tisućljeća. Nijanse boje se kreću od sive, svijetloplave, prošarane do indigo boje, a u traper ćemo se oblačiti od glave do pete.
A kako prenosi Glamour, u prvi plan se vratila hipsterska silueta. Niski struk, dugačke nogavice koje se vuku po podu, izbijeljena tkanina i prošiveni detalji traper kolekcija dokazali su kako će proljeće 2023. itekako biti u znaku traper trendova.