Zimska idila

Šumska vila u srcu Gorskog kotara je idealna kuća za odmor uz pucketanje vatre i miris čiste prirode

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @home_rental_sumska_vila

FOTO/Instagram @home_rental_sumska_vila

Šumska vila pretvorit će bijeg od svakodnevice u čistu magiju.Prve snježne pahulje (na romantičan način) uvele su nas u zimu. Upaljene lampice, raskošni vjenčići, svijeće, miris kuhanog vina i topli kolači, čine ovo razdoblje najdivnijim u godini. Posebnom ugođaju u ovom periodu svake godine doprinose pomno organizirani Adventi u mnogim gradovima, no ove godine nećemo moći uživati u iskričavoj adventskoj energiji i vrevi.Zato je na svakome od vas da svoje zimske praznike organizira na najbolji mogući način, sa svojim najbližima. A ova snježna idila koja se polako kreira sama od sebe, budi dobre ideje.
Zašto onda ne otputovati na mjesto koje kao da je dio kulise božićnog filma. Gorski kotar je idealno mjesto za uživanje u svim čarima zime. Zar ne?Zato vas vodimo u Mrkopalj. Predlažemo da uzmete za ruku svoju voljenu osobu i barem se za vikend izgubite u magiji zime koju donosi pogled na snijegom prošarane borove i jele. Uživajte u slasnim zalogajima domaće hrane i toplim napitcima uz kamin koji pucketa u drvenoj kući. Kuća za odmor Šumska vila, upravo je takvo mjesto koje pruža savršeno utočište i predah od svakodnevice. Smještena je na uzvisini s prekrasnim pogledom na Mrkopalj i skijalište Čelimbašu.Ambijent od prirodnih materijala, kamena i drveta s mnogo svjetlosti, otvorenim kaminom i osjećajem topline i pripadanja koji pruža, učinit će vaše božićne praznike nezaboravnim.


Kupanje u vanjskom jacuzziju dok nazdravljate čašom šampanjca, dodatno će vas zbližiti i povezati. Pucketanje vatre i miris čiste prirode popravlja raspoloženje.Uopće ne čudi što je na Airbnbu ova kuća ocijenjena čistom peticom, a komentari su i više nego fantastični. Brojni posjetitelji ne kriju svoje oduševljenje ovom pravom Šumskom vilom naglašavajući kako je uživo još ljepša nego na slikama. Na vama je da uvjerite koliko ima istine u riječima hvale.