Trend sezone

U slučaju da razmišljate o promjeni frizure, ove će biti vladarice ljeta

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Istina, neke su malo nekonvencionalne i odvažne, no baš to čini ih uzbudljivima i zabavnima

Kako u svijetu mode, tako i u svijetu frizura svake sezone dominiraju trendovi, no kada je riječ o zadiranju u kosu, tada to nije jednostavna odluka kao i prigrliti novi par hlača ili “it” kroj haljine.


Ali, ako se osjećate pomalo avanturistički i razmišljate o promjeni frizure, ali nemate ideje što biste, inspirirajte se s ove tri frizure koje će, kako se čini, biti hitovi ovog ljeta. Istina, neke su malo nekonvencionalne i odvažne, no baš to čini ih uzbudljivima i zabavnima!


Šiške koje uokviruju lice


Ako želite kosi podariti zabavan ljetni zaokret i želite promijeniti frizuru bez velike promjene u duljini, sugeriramo slojevite šiške koje će vam uokviriti lice.


To je zapravo jedan od najlakših načina da napravite stilski zaokret bez da dirate duljinu kose.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Margeaux (@margeauxagogo)Bob do brade


Kratke bob frizure ove su godine doživjele svoj veliki trenutak, a za njihovo stiliziranje postoji bezbroj načina. Ovako kratak bob izgleda sjajno na ravnu kosu, ali i na valovitu i kovrčavu koja mu podaje razigranu i šarmantnu teksturu.


Također, ovom frizurom naglasiti ćete liniju vrata i dekoltea – taman za ljetne haljine i majice bez rukava!Kosa a la meduza


Jellyfish trend i dalje je u điru, a idealan je za vas ako se ne možete odlučiti između kratke i duge frizure.


To je stil koji uzima najbolje od oba svijeta, kombinirajući slojeve do brade koji oponašaju bob frizuru sa duljim pramenovima u donjim slojevima, baš poput meduzinih krakova.


Ovaj friz je elegantan i prilagodljiv, a ako želite “mekši look”, od frizera zatražite – “mekše” slojeve.