Naglasak na hrabrosti

Tri inspirativne kombinacije boja za ljetnu sezonu koje su oduševile brojne modne entuzijaste

Helena Hoić

Foto: iStock

Foto: iStock

Vrijeme je idealno za eksperimentiranje s različitim bojama

Ljeto predstavlja idealno vrijeme za istraživanje i eksperimentiranje s različitim bojama. Tijekom ostalih godišnjih doba često se više oslanjamo na neutralne, bazične nijanse koje lako možemo kombinirati.


Zato je ljeto savršeno vrijeme za uvođenje novih boja, uzoraka te za kreativno osmišljavanje modnih kombinacija. Ove sezone naglasak je na svjetlijim i hrabrijim nijansama koje unose osvježenje i dinamiku u našu garderobu.


Boja maslaca i baby plava


Modni entuzijasti diljem svijeta ne mogu se zasititi ovih sanjivih pastelnih nijansi, a kada se spoje izgledaju božanstveno. Postoji nešto tako prozračno i nestvarno u ovoj kombinaciji da nam nikad nije dosta. Ovog ljeta biramo »New England chic« estetiku i imamo osjećaj da će mnoge naše odjevne kombinacije biti u ovoj kombinaciji boja.


Čokoladno smeđa i narančasta


Znamo, i mi smo iznenađeni, ali opsjednuti smo ovom kombinacijom boja. Narančasta je uvijek bila jedna od omiljenih boja za ljeto zbog svijetle i hrabre prirode nijanse koja odlično izgleda na preplanuloj koži. Kombinirana s čokoladno smeđom umjesto bijele ili crne, ove dvije boje zajedno su nepobjedive.


Cherry crvena i bijela


Ne može biti više ljetno od ove kombinacije boja. Trešnja crvena je boja kojom je modni svijet opsjednut cijele godine i izgleda da ovog ljeta neće biti drugačije. Bilo da preferirate prugasti ili karirani uzorak ili jednostavno kombinirate kao jednobojne komade, svježe bijela i trešnja crvena odjevna kombinacija odiše ljetnom elegancijom.