Color blocking

Atraktivne jesenske manikure na četvrtastom obliku noktiju

Dijana Ljubanović

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Šareno, jednostavno i upečatljivo je ono što se traži ove jeseniDva su uvjerljiva razloga za odabir četvrtastih noktiju. Prvi je očitiji: možda bi jednostavno voljeli estetsku privlačnost ravnog, kutnog završetka i način na koji on prati zaobljenost vaše zanoktice. Drugi aspekt se odnosi na praktičnost. Četvrtasti oblik je jednostavan za održavanje, jednostavan je za napraviti kod kuće i optimalan je za kratke nokte.


S obzirom na to da četvrtasti nokti imaju duljinu, stil vrha može dodati dašak otmjenosti, ali i ostaviti prostora za eksperimentiranje.


Možete pronaći način da praktički bilo koji dizajn noktiju iz snova stane na vaše nokte, bez obzira na oblik-uključujući najveće jesenske trendove, poput grafike u vintage stilu i color blockinga. Pronašli smo tri atraktivne ideje uz koje će vaši četvrtasti nokti izgledati zanimljivo i privlačno, prema Bustleu.


Francuska manikura 2.0
Da, francuska manikura 2.0 još uvijek ide teško. Eksperimentirajte s glavnim dizajnom noktiju noseći zaobljene vrhove na četvrtastim noktima. Podignite stvari na razinu posebno spremnu za pad dodavanjem naznaka kroma.Valovi u stilu ludih sedamdesetih


Sedamdesete još uvijek oduševljavaju svojom specifičnom estetikom. Prihvatite retro vibracije s jednostavnim, ali valovitim prugama koje privlače pozornost u izgorjelim narančastim i senf žutim nijansama koje su definirale to doba.


View this post on Instagram

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)Jesenski color blocking


Nokat različite boje na svakom prstu-poznat i kao manikura u stilu Skittles-jedan je od najvećih jesenskih trendova u umjetnosti noktiju. Neka vaša manikura četvrtastog oblika ostane jednostavna držeći se jesenske sheme boja lisnatog zelenila i Chai latte bež boje.