Clean Girl Look

Trend ljepote postao je viralan zbog svoje jednostavnosti i minimalizma

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Cilj je postići zdrav i prirodan izgled s visokim sjajemNa temelju “Jaw Lightinga” koji highlighterom naglašava jagodične kosti i trenda “Glazed Skin” kojeg je popularizirala Hailey Bieber, a odnosi se na “kožu koja sjaji poput glazirane krafne”, kod najnovijeg trenda “Clean Girl Look” također se primjenjuje moto: manje je više.


Cilj  je postići zdrav i prirodan izgled s visokim sjajem.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ono što definira izgled „čiste djevojke“ je minimalno našminkan i iznimno njegovan izgled kože. Iako se obično koriste različiti proizvodi, svi oni trebaju imati malu neprozirnost i ne smiju matirati.


Tipične karakteristike poput čupavih, začešljanih obrva, rumenih obraza i besprijekornog tena u kombinaciji s nepogrešivim sjajem također obilježavaju trend.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Haute Secret Shoppers (@hautesecretshoppers)Kako bi se sve to postiglo, kožu je potrebno dobro nahraniti i hidratizirati prije početka šminkanja. Izbjegavajte korištenje proizvoda u prahu birajte u mnoštvu ponude kremastih rumenila i highlightera.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli خيارة ? (@chiaramrrr)Kao što je spomenuto, cilj je postići rezultat koji je što “prirodniji”. Konačni rezultat je dobiti perfektnu kožu s neodoljivim sjajem i pravi ljetni lagani make up look!